ÇINARLIK’TAN ÇİFTE KUPA & TARİHİ ZAFER

ÇINARLIK’TAN ÇİFTE KUPA & TARİHİ ZAFER

Okulumuz Yıldız Erkekler Voleybol Takımımız il birincisi olurken Yıldız Kızlar Voleybol Takımımız il ikincisi olurarak turnuvayı tamamladılar.

03.01.2024 92

Yıldız Kızlar Voleybol Takımımız önce Çarşamba’da yapılan “Doğu Bölgesi Yıldız Kızlar Voleybol Müsabakaları”ını namağlup tamamlayarak Doğu Bölgesi birincisi olarak il finallerine katılama biletini cebine koymuş ardından il finallerinde grubu namağlup lider tamamlayıp  çeyrek finale ve sonrasında yarı finale yükselmiş, finalde zorlu rakibi karşısında iyi bir direniş sergilemesine rağmen maçı kaybederek Samsun Yıldız Kızlar Voleybol Müsabakaları’nı il ikincisi olarak tamamlamış ve ikicilik kupası okulumuz müzesindeki yerini almıştır. Yıldız Kızlarımız, ilimizi “Bölge Finalleri”nde temsil etme hakkını kazanmıştır.

Yıldız Erkekler Voleybol Takımımız ise “Doğu Bölgesi”ni temsilen katıldığı turnuvada rakibini 3-0 gibi net bir skorla yenerek Samsun Finallerini zirvede tamamlamış ve birincilik kupasını okulumuza getirmeyi başarmışlardır. Yine Yıldız Erkekler Voleybol Takımımız da kızlarımız gibi ilimizi “Bölge Finalleri”nde temsil etme hakkını kazanmıştır.

Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni ve Antrenörümüz Gökhan KARLI ile Yıldız Kızlar Voleybol ve Yıldız Erkekler Voleybol Takımlarımızı tebrik ediyor. İlimizi temsilen katılacakları Bölge Finalleri’nde başarılar diliyoruz.

03-01-202403-01-2024