Okulumuzda Deprem Tatbikatı Yapıldı

Okulumuzda 6 Şubat 2024 Salı günü deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikat, saat 10:00'da siren sesiyle birlikte başladı. Öğrenciler, öğretmenlerin yönlendirmesiyle sınıflarında çök kapan tutun hareketini yaptılar. Daha sonra, güvenli bir şekilde tahliye edilmek üzere okul bahçesine yönlendirildiler. Bina 1 dakika 17 saniyede tamamen boşaltıldı.

Tatbikatın amacı, öğrencilere ve öğretmenlere deprem anında nasıl davranmaları gerektiğini öğretmek ve depreme hazırlıklı olmalarını sağlamaktı. Tatbikat, okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerin iş birliğiyle başarıyla tamamlandı.

Okulumuz, deprem gibi olası afetlere karşı duyarlı ve sorumlu bir eğitim kurumu olmaya özen göstermektedir. Öğrencilerimiz, deprem anında panik yapmadan, sakin ve bilinçli bir şekilde hareket etmeyi öğrenmişlerdir. Tatbikata katılan tüm   öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

06.02.2024 63

06-02-202406-02-202406-02-2024